Wij maken sales- en marketing succesvoller!

Het succes van experience marketing is voor een groot deel afhankelijk van de kennis, de inzet en de betrokkenheid van sales- en marketingspecialisten binnen een organisatie.

Want ieder event, beursdeelname of (promotie) campagne is telkens weer maatwerk en vraagt om een andere aanpak. Hierbij is van groot belang dat de betrokken medewerkers goed op hun taken zijn voorbereid en ook up-to-date zijn en blijven.

Voor beurzen en events is belangrijk dat er doelgerichte strategieën zijn bepaald en dat de sales op scherp staat tijdens een event. Maar ook de marktbewerking vooraf en de follow-up na afloop zijn een zeer essentieel onderdeel om succesvol te zijn!

Met onze tailor made trainingsprogramma’s zetten de sales- en marketingmedewerkers op scherp, zodat zij niet alleen tijdens een event doelgericht te werk gaan, maar ook ontdekken hoe zij vooraf en na afloop het contact met klanten en prospects kunnen optimaliseren.

Wij trainen standbemanningen, sales, marketing- en communicatiemedewerkers op salesvaardigheden, marketingstrategieën, de follow-up en marktbewerking met behulp van specifieke verkoopvaardigheden en social media selling en communicatie.